Bilddäck och däckhotell

Vi är en komplett däckverkstad. Hos oss hittar du både märkes och lågbudgets däck. Vi har de bästa däckmaskiner och monterar med största omsorg upp till 24″ fälgar och balanserar med hightech laserbalanserings maskin. Vi är måna om våra kunders ”ögonsten” och strävar till det ytterst möjliga därför tillhandahåller vi specialverktyg så som fälgskydd, plastade hylsor in och utsida för förkromade bultar. Har du råkat ut för en mindre fälg skada så reparerar vi den.

Vi har även däck hotell för dina bildäck. Vi finns i Södertälje endast 15 min från Stockholm och dina däck förvaras i trygg miljö hos oss.

 

bildäck

bildäck
Här är vår däckmaskin med 21 tums fälg. Maskinen klarar upp till 24tum.

 


Skrapat fälg före och efter

Att välja däck kräver stor omsorg, tex om en baktung kombibil som har fel däck så kommer bilen att bli vinglig på motorvägen.
Har man hårt chassie eller monterat en sänknigssats gäller det att kompensera det med en mjukare stomme/däck.
Vi finner ingen anledning med att montera ett högfarts däck som du förmodligen aldrig kommer att utnyttja och du förlorar all komfort
och bilchassiet kommer att knaka och knarra pga karosseri försvagning som resultat.
Vi rekommenderar att man monterar märkesdäck, för att de är säkrare, tystare, bränslesnålare och håller betydligt mycket längre än lågbudgets däck.

Välkommen och låt oss överträffa dina förväntningar!