Milles Auto Make Up Sverige: Testar och avslöjar allt om bilvård

Ferrari fel polerad som syns i special lampa i mörker
Det vara stora möjligheter för lycksökare att på 3 dagars kurs, starta och ansluta sig till rekondkedja. De antyder så fort din bil har lämnat fabriken, kommer lacken att (Oxidera,brytas ned och utsättas för saltsyra mm), och de kan skydda lacken med en osynlig för ögat en så kallad försegling/skjöldhinna upp till 18 månader.
BMW lack analys test förstoring 40ggr vissade sig att det fanns lackstänk på större delen av billacken
Det vi kände med fingertopparna visade sig vara
lack stänk som synes som orange prickar över
stor del av bilen ( i 60x förstoring).
Om detta påstående stämde,borde inte röda solida lacker krita sig och blir grådassig efter sådan behandling. I över 10 år har vi försökt att mäta upp lacktjockleken före och efter behandling med en (my) instrument dvs tusendels mm utan resultat.
Alla bilar efter år 2006 har lacktjocklek 100-140 (my) som max.
Om man har ambition för sitt arbete,bör man skaffa sig grundlig kunskap i  den branschen.
Varför billack mattas ned och blir grådassig:  detta beror på att kalk, alkaliskt avfettningsmedel, regn och snö som bär med sig svavel/kväveoxider, samt sotavlagringar som faller ned som surt regn på bilen och ättsar sig fast med solens hjälp och känns som sandpapper.
Detta fenomen synes ofta på altaner, utemöbler som svartnar. Givetvis varierar detta var man bor och vilka industri länder vinden kommer ifrån.
Sedan år 2001 är billack termo akrylplast och kan inte oxidera, brytas ned eller spricka, för i Norden har vi mycket gott ozonlagerskydd, och det har aldrig funnits en så kallad (2 komponent lackskydd/försegling/konservering), det skulle få förödande konsekvenser för lacken.
Vi kan avslöja om hur lack konservering skall kännas precis efter utförd behandling, då gör du följande med att prova att fästa en liten bit (ca 8-10 cm) maskeringstejp på lacken.
Om tejpen inte fäster, då har du en massa vax/olja på ytan och detta lär försvinna med tvätten. De säljer på dig hinkar med hokus pokus (”vatten avrinningsmedel” ) och får dig tro att deras behandling är bäst och du ”mjölkas” på pengar varje år.
Vi behandlar din ögonsten en gång för alla och den behandlingen sitter så länge original lacken finns kvar!
Just denna Mitsubichi av årsmodell 1999 hade fler drabbats av världens agressivaste UV-ljus som brände loss klarlacken som inte höll måttet. Bild tagen i Sydney, Australien.
Så här kan lacken angripas om vård inte tillämpas.